PERTANDINGAN MENULIS SURAT KEPADA PERDANA MENTERI

Published on: January 12, 2010
Categories: Uncategorized
Tags: No Tags
Comments: No Comments

PERTANDINGAN MENULIS SURAT UNTUK PERDANA MENTERI SEMPENA PENGHAYATAN 1MALAYSIA

Sukacita dimaklumkan bahawa Kementerian Penerangan, Komunikasi dan Kebudayaan (KPKK), Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia (SKMM), Pos Malaysia Berhad (PMB) dengan kerjasama Kementerian Pelajaran Malaysia (KPM) akan menganjurkan Pertandingan Menulis Surat untuk Perdana Menteri.

Pertandingan ini terbuka kepada semua murid sekolah rendah dan menengah. Tarikh tutup pertandingan adalah pada 19 Februari 2010. Tiga orang pemenang tempat pertama, kedua dan ketiga serta sepuluh pemenang saguhati akan dipilih bagi setiap kategori.

Sila dapatkan seberapa banyak penyertaan .  Bersama-sama ini dilampirkan syarat-syarat pertandingan, borang penyertaan serta poster pertandingan tersebut.

Sekiranya ada kemusykilan dan sebarang pertanyaan, sila hubungi Encik Mohd Azhar bin Mohtar di talian 012-7531080 / 07-2382485 di Unit Kokurikulum JPN Johor.

Sekian, terima kasih.

Berita Ini telah dibaca sebanyak :32158
No Comments - Leave a comment

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


*


Welcome , today is Tuesday, July 25, 2017

Secured for spam by MLW and Associates, LLP's Super CAPTCHASecured by Super-CAPTCHA © 2009-2010 MLW & Associates, LLP. All rights reserved.